Mert szeretjük a kutyákat és a művészetet

Egyszer volt, hol nem volt, valamikor régen becsöppent az életünkbe egy szálkásszőrű tacskó lány, Upszi.

Maga volt a megtestesült ördög, de ugyanakkor a legédesebb kiskutya, akit csak el lehet képzelni. Még akkor is, amikor lebontotta az egész házat, tudott olyan pofát vágni hozzá, hogy képtelenség volt haragudni rá. Mindig megnevettetett minket, és bárkit, akivel csak találkozott.
Mondhatni, hogy belezúgtunk - csakúgy, mint mindenki más, akinek ilyen mókás lelkű tacskója van.


Mivel a privát életünkben művészek vagyunk, és művészettel foglalkozunk, ezért eldöntöttük, hogy ötvözzük a két szenvedélyünket: a szálkásszőrű tacskó imádatot és a kortárs művészetet. Ezért létrehoztuk ezt a webshopot azoknak a dakszli-rajongóknak, akik szeretnének egy-két értékesebb műalkotást is a magukénak tudni, saját kutyájukon kívül.


Mert az mégiscsak egy szívet melengető érzés, hogy miközben a kedvenc kiskutyánk elrohan szájában a komóddal, van egy mozdulatlan és jólnevelt tacskóportrénk is a falon...


Szándékaink szerint olyan alkotásokat lehet nálunk megvásárolni, amelyek kizárólag a DAXLY webshop számára készültek, egyedi, kisszériás változatban. 

A piactéren pedig az is kedvére válogathat, aki csak valami apróságot szeretne a szálkásszőrű tacskók által ihletett ajándékok közül.